Контакт
Пораката е успешно испратена!
Општи податоци за онлајн продавницата
Пораката е успешно испратена!

Krijoni shitoren tuaj online menjëherë!

EasyShop është platformë që ju mundëson ta zhvilloni biznesin tuaj jashtë depos tuaj
KRIJONI NJË DYGAN NË INTERNET

Çka është EasyShop?

EasyShop është zgjidhje e-komerc e kompletuar e cila u mundëson shitje online si dhe shitje direkte nga shitorja juaj. EasyShop është platformë e cila në tërësi e mbështet biznesin tuaj. Me platformën EasyShop përfitoni punë të plotë me depon dhe materialet tuaja, si dhe kontrollë të plotë të shitjeve dhe finansave. Haroni përpunimin manual të faturave dhe profaturave, përpunim i lëhtë i të gjitha dokumenteve!


Dizajnin e shitores online e zgjidhni vet! Idea është e gjitha a juaja dhe dizajni i gjithi bëhet sipas nevojave tuaja, me logon tuaj dhe ngjyrat përkatëse të biznesit tuaj. Ekipi jonë është gjitmonë aty tju ndihmojë dhe këshillojë me ide dhe sygjerime konstruktive, si dhe kujdes dhe mbështetje për pjesën teknike të platformës. Përmes EasyShop pagesën mund ta bëni në mënyre elektronike me kartelë, nëpërmjet faturës si dhe me para në dorë.

Shpejtoni! Bëhuni pjesë e familjes EasyShop!

Çfarë përfshin EasyShop?

Shitore online me dizajn unikat dhe verzjon mobil.

Ju përfitoni dizajn unikat i bazuar në kërkesat tuaja, si dhe shitore të veqantë online dhe verzjon mobil të së njëjtës. Me ndihmën tonë dhe ide të përbashkëta do ta përpunojmë dizajnin tuaj unkiat i bazuar në dëshirat dhe nevojat tuaja. Paketin e zgjidhni sipas nevojave të biznesit tuaj.

Dërgo pjesën teknike të nesh

Le të jetë qëllimi juaj kryesor për të zgjeruar, për të rritur biznesin tuaj. Ekipi me përvojë i kompanisë sonë do të kujdeset për pjesën teknike. Ekipi ynë është këtu për të ndjekur ty në punën e përditshme. Ekipi i dedikuar do të sigurojë hosting, menaxhimin e serverit, domenet, serverat e emailit, trajnimin e punonjësve, trajnimin e ri të punonjësve.

Mbrojtje dhe siguri

Mbrojtja dhe siguria janë të nivelit më të lartë. Kompania Genera Development në pronësi të së cilës është produkti EasyShop, i mbron në tërësi politikat e mbrojtjes së të dhënave personale të përdoruesve të kartelave, si dhe të dhënat me karakter të besueshëm në përputhmëri me regullativat ligjore të Republikës së Maqedonisë dhe shtetit përkatës ku perdoret EasyShop. Shitoret online ruhen në serverët më të mbrojtur në Europë.

Qasje nga gjithkund ku keni internet

Web faqe e-komerc që ruhet në Cloud serverë. Qasuni në faqen tuaj nga cilido lokacjon, bëni porosinë, bëni faturën, zvogëloni gjendjen e mallit tuaj në mënyrë automatike, qëndroni në rrjedha me biznesin tuaj derisa jeni në pushime, mbikqyrni të punsuarit tuaj, bëni porosinë tuaj nga cilido vend, plotësoni mungesat.

Puna me depon dhe materialet

Kini pasqyrë të depos suaj. Përgatitje e thjeshte dhe e shpejtë, krijimi i fletdërgesave dhe fletmarrjeve. Ndiqni gjendjen e depos suaj, kontrollë e shpejtë dhe efikase e rezervave. Kontrollë e plotë ndaj materialeve të punës, lajmërim për zvoglimin e materialeve, mundësi për përcaktimin e minimumit të materialeve. Ndiqni gjendjen e depos suaj.

Ndjekje e thejshtë e shitjeve

Nndjekje e thjeshtë e shitjeve tuaja. Pa mar para sysh nëse shitja është online, drejt per se drejti nga depoja juaj, ose nga shitorja juaj me EasyShop jeni tërësisht të mbuluar. Ky produkt i mbulon të gjitha llojet e pagesave dhe parapagesave (profatura, fatura, kasa fiskale). Mbulim të plotë të porosive tuaja si dhe rritje/zvogëlim automatik të gjendjes së mallit në depo, gjenerim direkt të faturave dhe profaturave.

SEO - Search Engine Optimization

Optimizim të kodit dhe linqeve për gjetje të lehtë dhe regjistrim të avancuar të faqes suaj ne Google, Yahoo, Bing, Safari dhe kërkues të tjerë në internet, përfitim të notave më të mira nga ana e kërkuesve në internet dhe me këtë edhe mundësi më të mëdha për të rritur numrin e vizitave në shitoren tuaj si dhe rritje të shitjeve.

Raporte korporative dhe kontabilistike

Mundësi për të ndjekur, planifikuar dhe menaxhuar biznesin tuaj me anë të raporteve të ndryshme korporative. Planifikim të lehtë të furnizimeve, parashikim të shitjeve përmes planifikimeve paraprake me ndihmën e raporteve korporative.

Zbritje, promocjone dhe kupona

Përcaktoni zbritjet për artikujt tuaj dhe bëhuni motori i biznesit tuaj. Zmadhoni numrin e shitjeve me ndihmën e promovimeve të ndryshme të cilat i mundëson EasyShop. Keni problem me shitjen e një artikulli të caktuar, zgjidhja është këtu: lëshoni një kupon!

Mënyra e pagesës

Për të përdorur produktin EasyShop duhet të hapni llogari bankare në një nga këto banka: Uni Banka, Halkbanka, Stopanska Banka, Komercjalna Banka ose Tutunska Banka. Modul për pagesë nëpërmjet faturës/ xhiro llogari, modul për pagesë me PayPal, modul për pagesë gjatë ose pas dërgesës me llogari fiskale, dhe drejt për së drejti në shitore me llogari fiskale.

Pakot

Starter

Deri në 100 artikuj

1 GB hapsirë në disk

5 GB transfer mujor

Zgjedhje dhe përshtatje të temes me dizajn i përshtatshëm për paisje celulare

1 i punësuar

1 depo

1 çmim për artikull

Raporte bazike

Instalim falas dhe IP adresë për marëveshje 12 mujore

-

-

-

Basic

Deri në 500 artikuj

5 GB hapsirë në disk

25 GB transfer mujor

Zgjedhje dhe përshtatje të temes me dizajn i përshtatshëm për paisje celulare

3 të punësuar

1 depo

3 çmime për artikull

Raporte bazike

Instalim falas dhe IP adresë për marëveshje 12 mujore

-

-

-

Më i shituri

Business

Deri në 1000 artikuj

10 GB hapsirë në disk

50 GB transfer mujor

Zgjedhje dhe përshtatje të temes me dizajn i përshtatshëm për paisje celulare

10 të punësuar

3 depo

5 çmime për artikull

Blog

Instalim falas dhe IP adresë për marëveshje 12 mujore

Promocjone, zbritje, kupona

Raporte të avancuara

-

Enterprise

Artikuj pa kufi

25 GB hapsirë në disk

100 GB transfer mujor

Zgjedhje dhe përshtatje të temes me dizajn i përshtatshëm për paisje celulare

10 të punësuar

5 depo

5 çmime për artikull

Blog

Instalim falas dhe IP adresë për marëveshje 12 mujore

Promocjone, zbritje, kupona

Raporte të avancuara

Bileta për mbështetje

Ju duhet ndihmë? Na kontaktoni në +389 78 333 243 ose na dërgoni e-mail.

QËNDRONI NË KËMBË

Dëshironi të kuptoni se si të përmirësoni biznesin tuaj online?

Merrni në kontakt dhe merrni këshilla falas çdo javë