Контакт
Пораката е успешно испратена!
Општи податоци за онлајн продавницата
Пораката е успешно испратена!

Започнете со онлајн продавница веднаш!

EasyShop е платформа која овозможува да го развиете вашиот бизнис надвор од вашиот магацин.
КРЕИРАЈ ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА

Што е EasyShop?

EasyShop е комплетно е-комерц решение, кој ви овозможува онлајн продажба, како и продажба дирекно од вашата продавница. EasyShop e платформа која во целост го поддржува вашиот бизнис. Со платформата EasyShop добивате целосно магацинско и материјално работење, како и контрола на продажбата и финансиите. Заборавете на рачната подготовка на фактурите и профактурите, лесна подготовка на сите документи!


Дизајнот на онлајн продавницата го одбирате сами! Идејата е целосно ваша и целокупниот дизајн се прави според вашите потреби со вашето лого и заштитните бои на вашиот бизнис. Нашиот тим е тука да ви помогне и посоветува со конструктивни предлози и идеи, како и целосна грижа и поддршка за техничкиот дел на платформата. Преку EasyShop наплатата може да ја вршите електронски со картичка, преку фактура како и во готово.

Побрзајте! Станете дел од семејството на Easyshop!

Што вклучува EasyShop?

Онлајн продавница со уникатен дизајн и мобилна верзија

Врз основа на вашите потреби добивате уникатен дизајн, уникатна онлајн продавница и мобилна верзија за истата. Со наша помош, со заеднички идеи ќе го изработиме вашиот уникатен дизајн, по вашите желби и потреби.Базирано на потребите на вашиот бизнис, го одбирате соодветниот пакет.

Препуштете го техничкиот дел на нас

Нека вашата главна цел биде проширување, зголемување на вашиот бизнис. Искусниот тим на нашата компанија ќе се погрижи за техничкиот дел. Нашиот тим е тука да ве следи во секојдневното работење. Нашитот тим ќе го обезбеди хостирањето, менаџирањето на серверите, домени, меил сервери, обуки на вработените, обуки на нововработени.

Безбедност и сигурност

Безбедноста и сигурноста се на највисоко ниво. Компанијата Генера Девелопмент ДОО во чија сопственост е продуктот EasyShop, во целост ги почитува политиките за заштита на личните податоци на корисниците на картици, како и податоците од доверлив карактер согласно законските регулативи во Република Македонија и соодветната држава каде се користи EasyShop. Онлајн продавниците се хостирани на најбезбедните сервери во Европа.

Пристап од секаде каде што имате интернет

Е-комерц веб страна хостирана на Cloud сервери. Пристапете од било која локација до вашата онлајн продавница, извршете ја нарачата, направете ја вашата фактура, автоматски намалете ја вашата залиха, бидете во тек со работата на вашиот бизнис додека сте на одмор, следете ги вашите вработени, направете ја вашата нарачка од било кое место, дополнете ја залихата.

Магацинско и материјално работење

Имајте преглед на вашите магацини. Едноставно и брзо подготовка,креирање на испратници и приемници. Следете ја состојбата на вашиот магацин, брзо и ефикасна проверка на вашата залиха. Целосна контрола на материјалното работење, известувања за намалена залиха, можност за определвање на минимална залиха. Следете го вашиот магацин.

Едноставно следење на продажбата

Едноставно следење на вашата продажба. Безразлика дали вашата продажба е онлајн, дирекно од вашиот магацин, од вашата продавница со EasyShop сте целосно покриени. Овој продукт ги покрива сите видови на пред плаќања и плаќања (профактура, фактура, фискална каса). Целосно следење на вашите нарачки како и автоматско намалување/зголемување од залихата од вашиот магацин, дирекно генерирње на профактурите,фактурите.

SEO - Search Engine Optimization

Oптимизирање на кодот и линковите за лесно и напредно регистрирање на вашата страна од Google, Yahoo, Bing, Safari и други интернет пребарувачи, добивање на подобри оценки од страна на пребарувачите и со тоа и можност за зголемување на посетите на продавницата и зголемување на продажбата.

Корпоративни и сметководствени извештаи

Можност за следење, планирање и менаџирање на вашиот бизнис со помош на најразлични корпоративни извештаи. Лесно планирање на набавката, предвидување на продажбата при претходно планирање со помош на корпоративните извештаи.

Попусти, промоции и купони

Одредете ги попустите за вашите производи, бидете двигател на вашиот бизнис. Зголемете ја продажбата со помош на најразлични промоции, кои ги овозможува EasyShop. Имате проблем со продажбата на одреден производ, решението е тука ПУШТЕТЕ КУПОН!

Начини на наплата

За да го користите производот EasyShop потребно е да отворите банкарска сметка во овие банки: УНИ банка, Халкбанкa, Стопанска банка, Комерцијална банка или Тутунска банка. Модул за плаќање преку фактура/трансакциона сметка, модул за плаќање со PayPal, модул за плаќање при или по испорака со фискална, и дирекно во продавницата со фискална.

Пакети

Starter

До 100 артикли

1 GB простор на дискот

5 GB месечен трансфер

Избор и прилагодување на тема со дизајн прилагодлив за мобилните уреди

1 вработен

1 магацин

1 цена по артикл

Основни извештаи

Бесплатна инсталација и IP адреса за договори на 12 месеци.

-

-

-

Basic

До 500 артикли

5 GB простор на дискот

25 GB месечен трансфер

Избор и прилагодување на тема со дизајн прилагодлив за мобилните уреди

3 вработени

1 магацин

3 цени по артикл

Основни извештаи

Бесплатна инсталација и IP адреса за договори на 12 месеци.

-

-

-

Најпродавано

Business

До 1.000 артикли

10 GB простор на дискот

50 GB месечен трансфер

Избор и прилагодување на тема со дизајн прилагодлив за мобилните уреди

10 вработени

3 магацини

5 цени по артикл

Блог

Бесплатна инсталација и IP адреса за договори на 12 месеци.

Промоции, Попусти, Купони

Напредни извештаи

-

Enterprise

Неограничено артикли

25 GB простор на дискот

100 GB месечен трансфер

Избор и прилагодување на тема со дизајн прилагодлив за мобилните уреди

10 вработени

5 магацини

5 цени по артикл

Блог

Бесплатна инсталација и IP адреса за договори на 12 месеци.

Промоции, Попусти, Купони

Напредни извештаи

Тикети за поддршка

Ви треба помош? Контактирајте не на +389 78 333 243 или испратете ни е-маил.

ОСТАНЕТЕ ВО ТЕК

Сакаш да дознаеш како да го подобриш твојот онлајн бизнис?

Зачлени се и добивај бесплатни совети секоја недела