Контакт
Пораката е успешно испратена!
Општи податоци за онлајн продавницата
Пораката е успешно испратена!

Предвидени резултати


Генера Девелопмент е компанија која нуди целосна дигитална маркетинг поддршка. Интернет маркетингот е различен од традиционалниот маркетинг и вклучува употреба на различни методи и мерења.

Интернет маркетингот овозможува целосно следење на посетеноста на соодтветната маркетинг кампања, следење на продажбата, следење на клиентите и потенцијалните клиенти.

Нашиот тим работи напорно при градењето на вашиот бренд!


Споредба на интеракција и приказ на содржини на неделно ниво

Во споредба со стандардните понуди на маркетинг агенциите за водење на фанстрана, се очекува поголем број на создадени содржини, правилно таргетирање и менаџирање на буџетот и со тоа, поголем степен на интеракција на корисниците со содржините.

Бројките се дадени како претпоставка, но генерално се очекува над двојно поголема ефикасност на секоја содржина.


Споредба на трошоци на месечно ниво

Преку елиминирање на маркетинг агенциите и високите суми, трошоците би се преполовиле на месечно ниво. Со тоа ќе се остави простор за смислување на вредни промоции, натпревари и наградни игри за привлекување на фанови.


План за работа

Разработување на фан-страната (демографија, таргет групи, интерактивност, оптимални времиња за постирање на содржини и слично) преку создавање и постирање на содржини во различни временски периоди – 3 до 4 содржини неделно. Постирање околу 10 -12:30 и 18:00-19:00, кои се најефективните периоди на Facebook


Три месечен детален план на акција

Месец 1 – Главен фокус: Facebook

Месец 2 – Главен фокус: Facebook, YouTube, Google+ и Twitter

Главен фокус: Органска и платена промоција на содржини

Genera Development

info@generadevelopment.com